A zenekar története | A kezdtek

A zenekar 1998 nyarán alakult. Nagy Zsolt gitáros több amatőr zenekart megjárt addig és eldöntötte, hogy a saját szerzeményeit megpróbálja egy saját csapat keretein belül megvalósítani. Ehhez az akkor éppen feloszlott Loser’s Lair (3 basszus gitárral játszottak thrash-t) Mecseki Tibor és a szintén akkor éppen feloszlott Noveltyből (Eurotrash) Csejtei Gábor dobos csatlakozott. Kisegítő énekesnek pedig Bátky Zoltánt (Serenity, Stonehenge) kérték fel, hogy a stúdióban a 2 számos demót felénekelje.

A demó 1998 októberében került felvételre az újpesti Have-rock stúdióban Boros Attila hangmérnökkel. (A stúdió 2 éve megszűnt) A demóról a Metal Hammer 1999/2 számában a demonstráció rovatban Hartmann Kristóf írt kritikát.

Adrenalin Bomba

Mivel Bátky Zoltán csak a stúdióban segítette ki a csapatot, a felvétel után nem volt énekesük, így 2003-ig nem is sikerült újabb felvételt összehozni. 2003 késő nyarán a csapat elhatározta, hogy az addig írt dalaikat ismét stúdió-körülmények között rögzítik.

A felvételek 2003 szeptemberében készültek a XV. Kerület , H stúdióban Mecseki Tibor basszusgitáros és hangmérnök irányításával, Nagy Zsolt gitáros és Csejtei Gábor dobos és ritmusgitárossal. Énekesnek Szűcs „Tüdő” Attilát (Jesabel, Judas Best Tribute) kérték fel . 7 saját dal és egy Slayer feldolgozás került rögzítésre. A cd anyagi okok miatt csak egy évvel később, 2004 szeptemberében tudott megjelenni Adrenalin bomba címmel korlátozott példányszámban.

Ultrazúzda

A CD-ről a Metal Hammer írt kritikát 2004 decemberi számában és a Rockinform a 2005 február/márciusi számában.

Mivel „Tüdő” ismét csak kisegítő volt, a csapatnak megint nem volt énekese, ráadásul mecseki és Csejtei is elhagyták a zenekart.

Nagy Zsolt gitáros 2006 elején 2 kisegítő zenésszel Kovács László (Szabad szombat, Karcolat) és görög Patrik (Mythology) énekessel Sáfár Öcsi hangmérnök felvette stúdiójában az új cd anyagát. A CD Ultrazúzda címmel 1 évvel később 2007 áprilisában tudott megjelenni, anyagi okok miatt korlátozott példányszámban. A cd-n 10 saját dal és a Halloween horror filmzenéjének feldolgozása szerepelt.

A cd-ről a Metal Hammer 2007/196 számában jelent meg kritika. A Rockinformban szintén megjelent róla egy nagyon rosszindulatú kritika.

Underground Fenevad

2008 elejére ismét összejött egy CD-nyi anyag és Nagy Zsolt gitáros úgy döntött, fel kell vennia zenét. Így ismét a a XV. Kerület H stúdióban Mecseki Tibor hangmérnökkel készültek a felvételek. A 2 új tag az énekes Feleki Mátyás (Loser’s Lair) és a kiváló dobos/gitáros Sasvári „Unkas” Ferenc (Stress, P-box) közreműködésével készültek el. 10 saját dal mellett egy Megadeth, egy Misfits és egy Sodom szerzemény került rögzítésre. A cd még az év decemberében Underground fenevad címmel korlátozott példányszámban,de kijött.

A CD-ről a Metal Hammer írt kritikát 2009 áprilisi számában, illetve a Rockinformban jelent meg róla egy elismerő írás.

Aggresszív Ellenméreg

2011 április/május/júniusában felvételre került a csapat negyedik cd anyaga, ugyanazzal a bandával, akik a hármas undergroundon dolgoztak. 10 saját dal mellett négy feldolgozás (Nádasi Lajos - magyar folk gitáros, 1 Kreator, 1 Nuclear Assault és 1 Mercyfull fate) dal kerül rögzítésre.

A CD végül 2011 májusában jelent meg. Ismét szerzői kiadásban.

Érdekesség, hogy a borítón Unkas gitáros fényképe szerepel, de a szólókat Zsolt mellett a P.Box fiatal gitárosa Szekeres Zoltán játszotta fel. Az anyagon található 2 dalban a Chaotic Mechanism hörgő frontasszonya Xrated is közreműködött.

Exploitation Cinema

Zsoltnak gyerekkori álma vált azzal valóra, hogy 2018.02.10-én megjelent első instrumentális szólóalbuma.

A 80-as évek végén Vinnie Moore, Marty Friedman, Szekeres Tamás albumait hallgatva elhatározta, hogy egyszer neki is lesz egy gitárcentrikus albuma, ahol az érzéseket nem emberi énekhang hanem a gitár közvetíti.

Adrenalin Bomba - 15th Anniversary Reissue

A 2004-ben korlátozott példányszámban megjelent és azóta elfogyott első album, az idén 15 éves Adrenalin Bomba újrakiadása. Vadonatúj booklettel és gyönyörű digipack köntösben. Az eredeti album számai mellé - bónuszként - felkerült a zenekar első kettő - 1998-ban rögzített - demója.