A zenekar története | A kezdtek

A zenekar 1998 nyarán alakult. Nagy Zsolt gitáros több amatőr zenekart megjárt addig és eldöntötte, hogy a saját szerzeményeit megpróbálja egy saját csapat keretein belül megvalósítani. Ehhez az akkor éppen feloszlott Loser’s Lair (3 basszus gitárral játszottak thrash-t) Mecseki Tibor és a szintén akkor éppen feloszlott Noveltyből (Eurotrash) Csejtei Gábor dobos csatlakozott. Kisegítő énekesnek pedig Bátky Zoltánt (Serenity, Stonehenge) kérték fel, hogy a stúdióban a 2 számos demót felénekelje.

A demó 1998 októberében került felvételre az újpesti Have-rock stúdióban Boros Attila hangmérnökkel. (A stúdió 2 éve megszűnt) A demóról a Metal Hammer 1999/2 számában a demonstráció rovatban Hartmann Kristóf írt kritikát.

Adrenalin Bomba

Mivel Bátky Zoltán csak a stúdióban segítette ki a csapatot, a felvétel után nem volt énekesük, így 2003-ig nem is sikerült újabb felvételt összehozni. 2003 késő nyarán a csapat elhatározta, hogy az addig írt dalaikat ismét stúdió-körülmények között rögzítik.

A felvételek 2003 szeptemberében készültek a XV. Kerület , H stúdióban Mecseki Tibor basszusgitáros és hangmérnök irányításával, Nagy Zsolt gitáros és Csejtei Gábor dobos és ritmusgitárossal. Énekesnek Szűcs „Tüdő” Attilát (Jesabel, Judas Best Tribute) kérték fel . 7 saját dal és egy Slayer feldolgozás került rögzítésre. A cd anyagi okok miatt csak egy évvel később, 2004 szeptemberében tudott megjelenni Adrenalin bomba címmel korlátozott példányszámban.

Ultrazúzda

A CD-ről a Metal Hammer írt kritikát 2004 decemberi számában és a Rockinform a 2005 február/márciusi számában.

Mivel „Tüdő” ismét csak kisegítő volt, a csapatnak megint nem volt énekese, ráadásul mecseki és Csejtei is elhagyták a zenekart.

Nagy Zsolt gitáros 2006 elején 2 kisegítő zenésszel Kovács László (Szabad szombat, Karcolat) és görög Patrik (Mythology) énekessel Sáfár Öcsi hangmérnök felvette stúdiójában az új cd anyagát. A CD Ultrazúzda címmel 1 évvel később 2007 áprilisában tudott megjelenni, anyagi okok miatt korlátozott példányszámban. A cd-n 10 saját dal és a Halloween horror filmzenéjének feldolgozása szerepelt.

A cd-ről a Metal Hammer 2007/196 számában jelent meg kritika. A Rockinformban szintén megjelent róla egy nagyon rosszindulatú kritika.

Underground Fenevad

2008 elejére ismét összejött egy CD-nyi anyag és Nagy Zsolt gitáros úgy döntött, fel kell vennia zenét. Így ismét a a XV. Kerület H stúdióban Mecseki Tibor hangmérnökkel készültek a felvételek. A 2 új tag az énekes Feleki Mátyás (Loser’s Lair) és a kiváló dobos/gitáros Sasvári „Unkas” Ferenc (Stress, P-box) közreműködésével készültek el. 10 saját dal mellett egy Megadeth, egy Misfits és egy Sodom szerzemény került rögzítésre. A cd még az év decemberében Underground fenevad címmel korlátozott példányszámban,de kijött.

A CD-ről a Metal Hammer írt kritikát 2009 áprilisi számában, illetve a Rockinformban jelent meg róla egy elismerő írás.

Aggresszív Ellenméreg

2011 április/május/júniusában felvételre került a csapat negyedik cd anyaga, ugyanazzal a bandával, akik a hármas undergroundon dolgoztak. 10 saját dal mellett négy feldolgozás (Nádasi Lajos - magyar folk gitáros, 1 Kreator, 1 Nuclear Assault és 1 Mercyfull fate) dal kerül rögzítésre.

A CD végül 2011 májusában jelent meg. Ismét szerzői kiadásban.

Érdekesség, hogy a borítón Unkas gitáros fényképe szerepel, de a szólókat Zsolt mellett a P.Box fiatal gitárosa Szekeres Zoltán játszotta fel. Az anyagon található 2 dalban a Chaotic Mechanism hörgő frontasszonya Xrated is közreműködött.

Exploitation Cinema

Zsoltnak gyerekkori álma vált azzal valóra, hogy 2018.02.10-én megjelent első instrumentális szólóalbuma.

A 80-as évek végén Vinnie Moore, Marty Friedman, Szekeres Tamás albumait hallgatva elhatározta, hogy egyszer neki is lesz egy gitárcentrikus albuma, ahol az érzéseket nem emberi énekhang hanem a gitár közvetíti.

Adrenalin Bomba - 15th Anniversary Reissue

A 2004-ben korlátozott példányszámban megjelent és azóta elfogyott első album, az idén 15 éves Adrenalin Bomba újrakiadása. Vadonatúj booklettel és gyönyörű digipack köntösben. Az eredeti album számai mellé - bónuszként - felkerült a zenekar első kettő - 1998-ban rögzített - demója.

Urban Legend

A történet folytatódik: 2021. október 25.-én megjelent Zsolt második szólóalbuma. Rajta saját és feldolgozás dalokkal.

Vendégzenész most csak az Iron Maiden dalban szerepel, Mecseki Tibor (basszus gitár) személyében. Ezen kívül minden gitárt és basszusgitárt Zsolt játszott fel az albumra.

A 2 megzenésített vers, tisztelgés a Sword & Sorcery megalkotója Robert E. Howard előtt.